BIOLÓGIAI FOGÁSZAT ÉS MÉG 2 FONTOS DOLOG

BIOLÓGIAI FOGÁSZAT

biofog1Hogy lehetőség szerint ne csak a legmodernebb és legjobb, hanem a legkíméletesebb megoldást választhassuk összhangban az Ön teljes szervezetének egyedi tulajdonságaival.

FOGTESZT/GÓCKUTATÁS

fogteszt1Hogy pontosabb legyen a kezelési terv és tökéletesebb a beavatkozás. Ne terheljék nehézfémek: az amalgám tömések kicserélése modern és kímélő anyagúra, valamint az amalgám terhelés kivezetése.

FOGÁSZATI ANYAGTESZT

anyagteszt1Hogy a felhasznált anyagok az  Ön szervezetére nézve egyénre szabottak és optimálisak legyenek. Az egyéni sajátosságok figyelembe vétele az orvostudomány egyik leggyorsabban fejlődő területe.

EGYÉNI, CSAK NÁLUNK MEGTALÁLHATÓ NÉMET MÓDSZERTAN

Fogászati ellátásunk az MPK/EAV módszeren illetve biológiai fogászati alapelveken alapul és páciens elvárásainak megfelelően természetesen a legmodernebb technikával és anyagokkal dolgozunk. Az esztétika mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a beavatkozások és az azok során felhasznált fogászati anyagok az Ön egész szervezetére nézve optimálisak legyenek. A fogak és azok területe energetikailag rendkívüli mértékben befolyásolja egész szervezetünket!

A diagnózis felállítása során ha szükséges orvosaink a legmodernebb diagnosztikai eszközöket használják, pl.: digitális panorámaröntgen vagy MPK/EAV diagnosztikai és terápiás egység.

Régi amalgám töméseit az MPK/EAV-féle anyagteszt alapján esztétikus tömésekre, esetleg inlay-ekre, onlay-ekre cseréljük és ugyanígy a fogpótlások, hidak anyagait is a MPK/EAV-féle anyagteszt segítségével választjuk ki. Ugyancsak fontos a szervezet különböző megbetegedéseit (például hajhullás, allergia, bőrbetegség, stb.) okozó fogászati gócok diagnosztizálása- (szűrővizsgálat, panorámaröntgen, MPK/EAV segítségével) és gyógyítása.

Az emberi szervezet és a szájüreg, fogazat között sajátos oda vissza ható dinamikus kapcsolat van: az egyes szervek állapota befolyásolhatja a fogazat és a szájüreg állapotát és fordítva, rossz esetben megbetegítheti valamely részét.

fog_es_szervezet_1

EGYEDÜLÁLLÓ 27 ÉVES TAPASZTALAT A GÓCKUTATÁSBAN

Az MPK/EAV-módszer (kivizsgálás és terápia) segítségével gyógyítható számos krónikus és akut betegség (például: allergia, asthma, candida, ekcéma, reflux, hajhullás, herpesz, fejfájás, stb.). Önnek nem kell együtt élnie olyan gyógyíthatatlannak kikiáltott betegségekkel, amelyek csak kémiai gyógyszerekkel nem gyógyíthatóak, de biofizikai módszerek és a holisztikus szemlélettel meggyógyulhat. 27 éves működésünk alatt 10000-nél is több gyógyult páciens.

MPK/EAV-módszerünkkel integráljuk a biofizikai szemléletet és módszereket (elektroakupunktúra, homeopátia, kineziológia, mozgásszervi terápia) a kémiai és morfológiai, azaz hagyományos nyugati orvoslásba. Szemléletünk szerint a hagyományos és komplementer orvoslás nem vagy/vagy hanem is/is kapcsolatban van, tehát mindkettőt szükség szerint alkalmazzuk. Többet erről a www.medicpoliklinika.hu oldalon olvashat.

AMALGÁM KIVEZETÉS ÉS MÉREGTELENÍTÉS

amalgamA közelmúlt kutatásai több problémát is feltártak az amalgám tömésekkel kapcsolatban. Ügyeljünk rá, hogy mielőbb modern és kímélő tömőanyagra vagy más megoldásra (inlay/onlay) cseréljük ezt az elavult anyagot. Nem elegendő azonban a csere! Fontos, hogy azt a terhelést, amellyel ez a higany tartalmú ötvözet évekig, vagy akár évtizedekig terhelte szervezetünket kivezessük.

A méregtelenítésnek és kivezetésnek több ismert módszere is van, mi ha lehet egyénre szabott homeopátiás kúrát ajánljuk. Ez kíméletesen és hatékonyan segít megtisztítani szervezetünket a felhalmozódott nehézfém terheléstől.