Biológiai fogászat

Biológiai fogászat és még 2 fontos dolog

Egyéni, csak nálunk megtalálható német módszertan

Fogászati ellátásunk az MPK/EAV módszeren illetve biológiai fogászati alapelveken alapul és páciens elvárásainak megfelelően természetesen a legmodernebb technikával és anyagokkal dolgozunk. Az esztétika mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a beavatkozások és az azok során felhasznált fogászati anyagok az Ön egész szervezetére nézve optimálisak legyenek. A fogak és azok területe energetikailag rendkívüli mértékben befolyásolja egész szervezetünket!

A diagnózis felállítása során ha szükséges orvosaink a legmodernebb diagnosztikai eszközöket használják, pl.: digitális panorámaröntgen vagy MPK/EAV diagnosztikai és terápiás egység.

Régi amalgám töméseit az MPK/EAV-féle anyagteszt alapján esztétikus tömésekre, esetleg inlay-ekre, onlay-ekre cseréljük és ugyanígy a fogpótlások, hidak anyagait is a MPK/EAV-féle anyagteszt segítségével választjuk ki. Ugyancsak fontos a szervezet különböző megbetegedéseit (például hajhullás, allergia, bőrbetegség, stb.) okozó fogászati gócok diagnosztizálása- (szűrővizsgálat, panorámaröntgen, MPK/EAV segítségével) és gyógyítása.

Az emberi szervezet és a szájüreg, fogazat között sajátos oda vissza ható dinamikus kapcsolat van: az egyes szervek állapota befolyásolhatja a fogazat és a szájüreg állapotát és fordítva, rossz esetben megbetegítheti valamely részét.

Egyedülálló 27 éves tapasztalat a góckutatásban

Az MPK/EAV-módszer (kivizsgálás és terápia) segítségével gyógyítható számos krónikus és akut betegség (például: allergia, asthma, candida, ekcéma, reflux, hajhullás, herpesz, fejfájás, stb.). Önnek nem kell együtt élnie olyan gyógyíthatatlannak kikiáltott betegségekkel, amelyek csak kémiai gyógyszerekkel nem gyógyíthatóak, de biofizikai módszerek és a holisztikus szemlélettel meggyógyulhat. 27 éves működésünk alatt 10000-nél is több gyógyult páciens.

MPK/EAV-módszerünkkel integráljuk a biofizikai szemléletet és módszereket (elektroakupunktúra, homeopátia, kineziológia, mozgásszervi terápia) a kémiai és morfológiai, azaz hagyományos nyugati orvoslásba. Szemléletünk szerint a hagyományos és komplementer orvoslás nem vagy/vagy hanem is/is kapcsolatban van, tehát mindkettőt szükség szerint alkalmazzuk. Többet erről a www.medicpoliklinika.hu oldalon olvashat.

Amalgám kivezetés és méregtelenítés

A közelmúlt kutatásai több problémát is feltártak az amalgám tömésekkel kapcsolatban. Ügyeljünk rá, hogy mielőbb modern és kímélő tömőanyagra vagy más megoldásra (inlay/onlay) cseréljük ezt az elavult anyagot. Nem elegendő azonban a csere! Fontos, hogy azt a terhelést, amellyel ez a higany tartalmú ötvözet évekig, vagy akár évtizedekig terhelte szervezetünket kivezessük.

A méregtelenítésnek és kivezetésnek több ismert módszere is van, mi ha lehet egyénre szabott homeopátiás kúrát ajánljuk. Ez kíméletesen és hatékonyan segít megtisztítani szervezetünket a felhalmozódott nehézfém terheléstől.

Ingyenes első konzultáció és kezelési terv. Szeretettel várjuk rendelőnkben!

Információ. Kérdések. Bejelentkezés. Örömmel válaszolunk a kérdéseire!

KAPCSOLAT