Project Description

Fogászati ellátásunk az MPK/EAV módszeren illetve biológiai fogászati alapelveken alapul és páciens elvárásainak megfelelően természetesen a legmodernebb technikával és anyagokkal dolgozunk. Az esztétika mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a beavatkozások és az azok során felhasznált fogászati anyagok az Ön egész szervezetére nézve optimálisak legyenek. A fogak és azok területe energetikailag rendkívüli mértékben befolyásolja egész szervezetünket!

A diagnózis felállítása során ha szükséges orvosaink a legmodernebb diagnosztikai eszközöket használják, pl.: digitális panorámaröntgen vagy MPK/EAV diagnosztikai és terápiás egység.

Régi amalgám töméseit az MPK/EAV-féle anyagteszt alapján esztétikus tömésekre, esetleg inlay-ekre, onlay-ekre cseréljük és ugyanígy a fogpótlások, hidak anyagait is a MPK/EAV-féle anyagteszt segítségével választjuk ki. Ugyancsak fontos a szervezet különböző megbetegedéseit (például hajhullás, allergia, bőrbetegség, stb.) okozó fogászati gócok diagnosztizálása- (szűrővizsgálat, panorámaröntgen, MPK/EAV segítségével) és gyógyítása.

Az emberi szervezet és a szájüreg, fogazat között sajátos oda vissza ható dinamikus kapcsolat van: az egyes szervek állapota befolyásolhatja a fogazat és a szájüreg állapotát és fordítva, rossz esetben megbetegítheti valamely részét.

NYITVATARTÁS

Hétfő – Péntek 9:00 – 19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

+36-1-266-6050

KLINIKA

A fogászati centrum orvosai

Dr. Szőke Dorottyafogszakorvos, homeopata, MPK/EAV diagnoszta
Dr. Vargyas Noémifogszakorvos
Dr. Katona Jánosszájsebész
Dr. Kocsis Ritafogszabályozó szakorvos
Virágh Sáraasszisztens

Ingyenes első konzultáció és kezelési terv. Szeretettel várjuk rendelőnkben!

Információ. Kérdések. Bejelentkezés. Örömmel válaszolunk a kérdéseire!

KAPCSOLAT